Norske fotografer og puslespill fra «der ingen kunne tru..», var en suksess fra første dag. Nå er Førde-firmaet Støtt Media landet største leverandør av puslespill med motiv fra Norge.

– Det startet med at vi gjerne ville lage puslespill fra plassene der vi er representert med nettaviser, og derfra har det gått slag i slag, sier Stian Solheim og Frode Hjelmeland om suksessen som så langt har resultert i nettstedet puslespill.org, og puslespill fra nesten 200 steder i Norge.

Puslespill førde

Førde er hjemstedet til Støtt Media som eier Puslespill.org. 

Mer fleksible enn de store

Gålå er en liten fjellandsbygd i Gudbrandsdalen. Det bor bare rundt 100 mennesker her. Likevel har de fått sitt eget puslespill. Hvordan er det mulig?

– Vakre steder og en entusiastisk og stolt lokalbefolkning som gjerne vil gi puslespill som julegaver til venner og familie. I tillegg bruker vi norske fotografer med god lokalkunnskap. På denne måten er vi sikret et kvalitetsprodukt som kundene setter pris på. Vi er også svært opptatt av at selve spillet og brikkene holder topp kvalitet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here